Bor der almindelige familier i Gentofte?

Del:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print

Bor der almindelige familier i Gentofte?

Er alle i Gentofte ekstremt velhavende og bor i store villaer ud til vandet. Det korte og korrekte svar er nej og det er ikke trængt ind i hovederne på Venstres, Socialdemokraternes, Radikales, SF og Enhedslistens politikere.

Vi i Gentofte fortjener ligeså meget velfærd, som alle andre kommuner, også selvom der også bor velhavende mennesker i vores kommune.

60 % af os bor i helt almindelige hjem og tjener mindre end en sygeplejerske. Vores boliger er  blot væsentligt dyrere at bo i end i resten af danske kommuner, blandt andet på grund af den ekstreme udligningsskat. Vores disponible indkomst i Gentofte er derfor meget lavere end den er for eksempel for en familie i Hvidovre og Frederikshavn.

Med den nye udligningsreform betyder det derfor at den almindelige borger i Gentofte kommune…

  • hvor 60% som nævnt har en indkomst lavere end en sygeplejerske
  • med et rådighedsbeløb der er mindre end kommuner såsom Hvidovre, Gladsaxe, Rødovre og Frederikshavn.
  • med højere statsligt regulerede boligafgifter

…nu skal betale 6000 kroner mere i skat for at mindre veldrevne kommuner kan forøge deres velfærd for deres børn, unge og ældre. Det er ganske enkelt ikke rimeligt.

Regeringen, dens støttepartier og Venstre skal holdes til ansvar for den udligningsreform, som tvinger Gentofte kommunes velfærd ned. Jeg vil gerne have mine børn i gode vuggestuer, børnehaver og folkeskoler. Jeg vil gerne have, at min morfar og mormor kan være trygge i deres hjem og ikke skal bekymre sig om, hvad der sker, hvis de bliver syge. De skal ikke flås for at andre ikke veldrevne kommuner kan sætte deres skat ned.

Del:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on print