Om mig

Jeg er født i 1991 og opvokset i Gentofte, hvor jeg har gået i både folkeskole og gymnasium.

Herefter færdiggjorde jeg min Bachelor og Kandidat fra CBS, og er i dag uddannet Cand. Merc. i Økonomisk Markedsføring.

I dag arbejder jeg som premierløjtnant i Hæren.

Jeg har aldrig stemt andet end konservativt.

Min baggrund

Først og fremmest er jeg familiemenneske: Far til mine to drenge, Hektor og Tristan og gift med min dejlige hustru Heidi. Jeg bruger meget af min fritid sammen med min familie på legepladsen, i skoven eller derhjemme. Når jeg får tid spiller jeg musik, nærmere bestemt guitar, hvilket jeg har gjort siden jeg var helt ung. Jeg dyrkede en del sport da jeg var ung, blandt andet spillede jeg håndbold og tennis i HIK, men fik også tid til at spille vandpolo. 

Jeg er født og opvokset i Gentofte kommune, i barndommen i Ordrup og unge liv i Charlottenlund. Jeg har gået på Ordrup skole, herefter Skovgårdsskolen, og afsluttet skoletiden på Øregård gymnasium. 

I 5. og 6. klasse havde jeg den store fornøjelse at være på udveksling i Gentoftes venskabsby på Grønland, Tasiilaq. Det gav mig allerede som ung, et godt blik i, at der er en verden udenfor Gentofte. 

Efter jeg afsluttede min studentereksamen på Øregård gymnasium, holdt jeg et sabbat år hvor jeg arbejdede i XL Byg som salgsassistent, hvor lokationen senere skiftede til Bygma, herefter rejse jeg til Kina på et internship i en kinesisk virksomhed, hvor jeg arbejde i Shenzhen, Hong Kong og Ningbo. 

Jeg har gennem mit liv eksperimentet med opstartsvirksomheder og iværksætteri, dog uden noget af det er blevet en verdensomspændende succes. Det har givet mig en god indsigt i hvor meget det kræver af mod, energi og vilje, at starte sin egen virksomhed. Det er noget af det, jeg har har den største respekt for

Da jeg kom hjem fra min rejse til Kina, startede jeg på CBS, hvor jeg gennemførte min Bachelor og Kandidat. Direkte herefter startede jeg på Hærens Officersskole, med min første tid som sergentelev i Varde og restende del af tiden som Sergent og Løjtnant på Frederiksberg. Den tid er nok mest præget af mange øvelser, træning og ture rundt i Danmark og vores strande, naturområder og marker, hvor man i som kadet i Hæren lærer at blive Officer. 

I dag er jeg Officer og har rang af premierløjtnant i Hærens Center for Logistik, hvor jeg arbejder som delingsfører for 1. Nationale Støtteelement, som har ansvaret for den nationale logistiske støtte til missionsområder, når vi er indsat i internationale operationer. 

Politisk erfaring

Jeg har altid interesseret mig for politik. Jeg er opvokset i en familie. hvor det politiske fyldte meget, og hvor politiske diskussioner var en naturlig del af hverdagen. Jeg har aldrig stemt andet end konservativt. Både til kommune-, regions- og folketingsvalg. Jeg har været frivillig hjælper i forbindelse med kommunevalg til ophængning og nedtagning af valgplakater. 

Erhvervserfaring

2019 –                Premierløjtnant  – Hærens Center for Logistik
                           Delingsfører for Stående Reasktionsstyrker i 1. Nationale Støtteelement

2016 – 2017      TACK Internationsional Danmark
                           Salg og Markedsføringsassistent

2014 – 2017      Madklubben
                           Runner, Tjener, Bartender

2012 – 2014      Business Lolland-Faslter
                           Deltidsmedarbejder

Uddannelse

2017 – 2019      FAK – Forsvarsakademiet
                           Officerskadet, Officer af Linjen i Hæren, ved Det Kongelige Danske Forsvarsakademi

2015 – 2017      CBS – Copenhagen Business School
                           Kandidatgrad i Økonomisk Markedsføring (Cand.merc.)

2012 – 2015      CBS – Copenhagen Business School
                           Bachelorgrad i HA Almen Erhvervsøkonomi, heraf et semester i Paris INSEEC School of Business & Economics

2008 – 2011      Øregård Gymnasium

Følg med på de sociale medier

Du er velkommen til at kontakte mig her

eller på kontakt@valdemarhoiris.dk